ONZE TENTEN

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten en afmetingen tenten. Alle tenten zijn van professionele kwaliteit en weerbestendig. De tenten zijn leverbaar met dichte zeilen, ramen of transparante zijzeilen. Ook kan er een dubbele nooddeur voorzien van anti panieksluiting en met oprijplaat en noodverlichting geplaatst worden. De zeilen zijn gemaakt van brandvertragend pvc, voor uw vergunning kunt u bij ons een brandveiligheidscertificaat opvragen. De tenten worden door ons opgebouwd en afgebroken en worden dicht afgeleverd. Wij zijn verzekerd tegen storm- en brandschade, mits u onze gebruiksvoorschriften aanhoudt. Onze tenten dienen ten alle tijde vastgezet te kunnen worden. Bij een ondergrond van beton zal in de ondergrond geboord worden om zo de grondpennen te kunnen vastslaan. Eventuele ondergrondse (water/gas/telefoon)- leidingen dienen door de klant van te voren aangegeven te worden. Voor eventuele schade hieraan is de klant verantwoordelijk.

VLOEREN
De vloerdelen worden op een stalen/aluminium geraamte gelegd, dat helemaal is uitgevuld. De vloer ligt vrij van de grond, daardoor vormen oneffenheden in de ondergrond geen probleem op.

PAGODETENTEN
De pagodetenten zijn leverbaar in 3m x 3m, 4m x 4m en 5m x 5m. Deze zijn door middel van gootjes aan elkaar en aan de aluframe partytenten te koppelen. Deze pagodetenten worden vaak gebruikt als entreetent voor de aluframe partytenten.
PARTYTENTEN
De aluframe partytenten zijn leverbaar in 5, 6, 8, 10 en 12 meter breed. Deze tenten kunnen telkens met 3 meter verlengd worden. De tenten zijn leverbaar met vlondervloer en stelvloer. De zijzeilen zijn leverbaar in dichte vorm, of met ramen of geheel transparant. Ook hebben wij tenten met opac dakzeilen in ons assortiment. Dit niet-lichtdoorlatend zeil is vooral voor presentaties en lichteffekten zeer geschikt. Op aanvraag kunnen wij ook transparante dakzeilen leveren.
Voor de 12 meter tent is ook een verhoging van de tent mogelijk. De zijkanthoogte loopt dan van 2,2 meter naar 3 meter hoogte. Hierdoor is het mogelijk om in het midden of aan het einde van de tent een verhoogd podium te plaatsen.
Ook is het mogelijk aan de uiteinden van de 6 meter tent (aan beide kopkanten) een halve ronde toe te voegen zodat een (deels) ovale tent ontstaat.
PODIUMTENTEN
Onze podiumtenten zijn leverbaar in een breedte van 5, 6 , 8 en 10 meter en een lengte van 3 of 6 meter. De zijkanthoogte van de podiumtenten is 3 meter. Deze zijn leverbaar in zwart met geluiddoorlatend doek (deze is alleen leverbaar in 6 meter breed) of met witte zeilen. Het podium is leverbaar in hoogte van 20 cm tot 1 meter.
STRETCHTENTEN
Zoekt u een unieke overkapping dan is een stretchtent de juiste keuze! De stretchtenten kunnen open of half-open of gesloten geplaatst worden. Deze tenten zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar, de binnenkant van het dakzeil is altijd wit. De dakzeilen zijn uiteraard waterdicht.