ONZE TENTEN

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten en afmetingen tenten. Alle tenten zijn van professionele kwaliteit en weerbestendig. De tenten zijn leverbaar met dichte zeilen, ramen of transparante zijzeilen. Ook kan er een dubbele nooddeur voorzien van anti panieksluiting en met oprijplaat en noodverlichting geplaatst worden. De zeilen zijn gemaakt van brandvertragend pvc, voor uw vergunning kunt u bij ons een brandveiligheidscertificaat opvragen. De tenten worden door ons opgebouwd en afgebroken en worden dicht afgeleverd. Keijzers Partytenten is verzekerd tegen storm- en brandschade, mits u onze gebruiksvoorschriften aanhoudt. Onze tenten dienen ten alle tijde vastgezet te kunnen worden. Bij een ondergrond van beton zal in de ondergrond geboord worden om zo de grondpennen te kunnen vastslaan. Eventuele ondergrondse (water/gas/telefoon)- leidingen dienen door de klant van te voren aangegeven te worden. Voor eventuele schade hieraan is de klant verantwoordelijk. Indien er geen mogelijkheid is om de tent met grondpinnen vast te zetten, dient de klant zelf zorg te dragen voor balastblokken. 

Bekijk hier onze huurvoorwaarden.

VLOEREN
De vloerdelen worden op een stalen/aluminium geraamte gelegd, dat helemaal is uitgevuld. De vloer ligt vrij van de grond, daardoor vormen oneffenheden in de ondergrond geen probleem op.
*vloeren worden niet los verhuurd.

STRETCHTENTEN
Unieke overkapping voor het echte zomerse festivalgevoel. In verschillende formaten leverbaar met bijpassende pagodes. Bekijk via onderstaande button de stretchtentenpagina voor meer informatie. 

PARTYTENTEN
De klassieker, aluframe partytenten!
Tenten leverbaar in diverse formaten, met of zonder (stel)vloer. Voor meer informatie ga dan naar de partytenten pagina via onderstaande button.

PODIUMTENTEN
Onze podiumtenten zijn leverbaar in een breedte van 5, 6, 8 en 10 meter en een lengte van 3 of 6 meter. De zijkanthoogte van de podiumtenten is 3 meter. De podiumtenten zijn leverbaar met witte of transparante zeilen. In de 6-meter breedte is de podiumtent ook leverbaar in zwart met geluiddoorlatend doek. Het podium is leverbaar in hoogte van 20 cm tot 1 meter.

PAGODETENTEN

De pagodetenten zijn leverbaar in 3m x 3m, 4m x 4m en 5m x 5m. Deze zijn door middel van gootjes aan elkaar en aan de aluframe partytenten te koppelen. Deze pagodetenten worden ook vaak gebruikt als entreetent voor de aluframe partytenten. De pagodetenten zijn ook leverbaar in geheel transparante versie en in cappuccinokleur, passend bij de stretchtenten.