ONZE TENTEN

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten en afmetingen tenten. Alle tenten zijn van professionele kwaliteit en weerbestendig. De tenten zijn leverbaar met dichte zeilen, ramen of transparante zijzeilen. Ook kan er een dubbele nooddeur voorzien van anti panieksluiting en met oprijplaat en noodverlichting geplaatst worden. De zeilen zijn gemaakt van brandvertragend pvc, voor uw vergunning kunt u bij ons een brandveiligheidscertificaat opvragen. De tenten worden door ons opgebouwd en afgebroken en worden dicht afgeleverd. Keijzers Partytenten is verzekerd tegen storm- en brandschade, mits u onze gebruiksvoorschriften aanhoudt. Onze tenten dienen ten alle tijde vastgezet te kunnen worden. Bij een ondergrond van beton zal in de ondergrond geboord worden om zo de grondpennen te kunnen vastslaan. Eventuele ondergrondse (water/gas/telefoon)- leidingen dienen door de klant van te voren aangegeven te worden. Voor eventuele schade hieraan is de klant verantwoordelijk.

VLOEREN
De vloerdelen worden op een stalen/aluminium geraamte gelegd, dat helemaal is uitgevuld. De vloer ligt vrij van de grond, daardoor vormen oneffenheden in de ondergrond geen probleem op.

STRETCHTENTEN
Zoekt u een unieke overkapping dan is een stretchtent de juiste keuze! Deze stretchtenten zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar. De dakzeilen zijn uiteraard waterdicht. Voor het echte festivalgevoel kunt u deze stretchtenten compleet maken met onze prikkabels, vlaggetjes of lampionnen.

PARTYTENTEN
De aluframe partytenten zijn leverbaar in 5, 6, 8, 10 en 12 meter breed. Deze tenten kunnen telkens met 3 meter verlengd worden. De tenten zijn leverbaar met vlondervloer en stelvloer. De zijzeilen zijn leverbaar in dichte vorm, of met ramen of geheel transparant. 

Lees meer

Ook hebben wij tenten met opac dakzeilen in ons assortiment. Dit niet-lichtdoorlatend zeil is vooral voor presentaties en lichteffekten zeer geschikt.
De partytenten kunnen ook met transparante dakzeilen geleverd worden, evt. met verlichting.

Voor de 12 meter tent is ook een verhoging van de tent mogelijk. De zijkanthoogte loopt dan van 2,2 meter naar 3 meter hoogte. Hierdoor is het mogelijk om in het midden of aan het einde van de tent een verhoogd podium te plaatsen.
Ook is het mogelijk aan de uiteinden van de 6 meter tent (aan beide kopkanten) een halve ronde toe te voegen zodat een (deels) ovale tent ontstaat.

PODIUMTENTEN
Onze podiumtenten zijn leverbaar in een breedte van 5, 6, 8 en 10 meter en een lengte van 3 of 6 meter. De zijkanthoogte van de podiumtenten is 3 meter. De podiumtenten zijn leverbaar met witte of transparante zeilen. In de 6-meter breedte is de podiumtent ook leverbaar in zwart met geluiddoorlatend doek. Het podium is leverbaar in hoogte van 20 cm tot 1 meter.

PAGODETENTEN
De pagodetenten zijn leverbaar in 3m x 3m, 4m x 4m en 5m x 5m. Deze zijn door middel van gootjes aan elkaar en aan de aluframe partytenten te koppelen. Deze pagodetenten worden ook vaak gebruikt als entreetent voor de aluframe partytenten.
Ook deze pagodetenten zijn leverbaar in geheel transparante versie!