AANKLEDING

Ook voor de volledige aankleding van de tent bent u bij Keijzers Partytenten op het juiste adres! We kunnen de tent voorzien van een 6punts binnenhemel of een volledig dichte hemelbekleding in wit met uw eigen themakleur. Met de juiste verlichting wordt de juiste sfeer gecreëerd.
Wij hebben verschillende soorten hang- en staanlampen. Tevens kan er een truss in de tent gehangen worden met LED-verlichting. Ook staande trussen of LED-spotjes zijn leverbaar, zodat een hoek of het puntdak van de tent of het looppad en bomen buiten extra uitbelicht kunnen worden. Hiervoor werken wij samen met professionals die deze apparatuur voor u ophangen en installeren.

MEUBILAIR

Voor het meubilair hebben wij een steigerhouten serie van barkrukken, statafels, zittafels, plantenzuilen en voorzetbarren met achterwand.
Wilt u liever strak en modern dan kunt u kiezen voor onze witte serie van statafels, zittafels, plantenzuilen en voorzetbarren met achterwand. Deze witte statafels en de voorzetbarren en achterwand zijn ook leverbaar met LED-verlichting, echte blikvangers op uw feest! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de standaard statafels, barkrukken, stoelen, bankensets etc.

We kunnen de verwarming van uw tent ook regelen. Ook toiletwagens, koelwagens en frietwagens kunt u via ons inhuren wanneer u een tent bij ons huurt. De koelwagens kunnen ook gevuld met (fris)drank geleverd worden. Onaangebroken flessen worden dan ook weer retour genomen.