ONZE TENTEN

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten en afmetingen tenten. Alle tenten zijn leverbaar met dichte zeilen, ramen of transparante zijzeilen. De zeilen zijn gemaakt van brandvertragend pvc, voor uw vergunning kunt u bij ons een brandveiligheidscertificaat opvragen. De tenten worden door ons opgebouwd en afgebroken en worden dicht afgeleverd. Wij zijn verzekerd tegen storm- en brandschade, mits u onze gebruiksvoorschriften aanhoudt. Onze tenten dienen ten alle tijde vastgezet te kunnen worden. Bij een ondergrond van beton zal in de ondergrond geboord worden om zo de grondpennen te kunnen vastslaan. Eventuele ondergrondse (water/gas/telefoon)leidingen dienen door de klant van te voren aangegeven te worden. Voor eventuele schade is de klant verantwoordelijk.De pagodetenten zijn leverbaar in 3m x 3m, 4m x 4m en 5m x 5m. Deze zijn door middel van gootjes aan elkaar en aan de aluframe partytenten te koppelen. Deze pagodetenten worden vaak gebruikt als entreetent voor de aluframe partytenten.


De aluframe partytenten zijn leverbaar in 5, 6, 8, 10 en 12 meter breed. Deze tenten kunnen telkens met 3 meter verlengd worden. De tenten zijn leverbaar met vlondervloer en stelvloer. De zijzeilen zijn leverbaar in dichte vorm, of met ramen of geheel transparant. Ook hebben wij tenten met opac dakzeilen in ons assortiment. Dit niet-lichtdoorlatend zeil is vooral voor presentaties en lichteffekten zeer geschikt.
Voor de 12 meter tent is ook een verhoging van de tent mogelijk. De zijkanthoogte loopt dan van 2,2 meter naar 3 meter hoogte. Hierdoor is het mogelijk om in het midden of aan het einde van de tent een verhoogd podium te plaatsen.
Ook is het mogelijk aan de uiteinden van de 6 meter tent (aan beide kopkanten) een halve ronde toe te voegen zodat een (deels) ovale tent ontstaat.


Onze podiumtenten zijn leverbaar in een breedte van 5, 6 , 8 en 10 meter en een lengte van 3 of 6 meter. De zijkanthoogte van de podiumtenten is 3 meter. Deze zijn leverbaar in zwart met geluiddoorlatend doek (deze is alleen leverbaar in 6 meter breed) of met witte zeilen. Het podium is leverbaar in hoogte van 20 cm tot 1 meter.


De vloerdelen worden op een stalen/aluminium geraamte gelegd, dat helemaal is uitgevuld. De vloer ligt vrij van de grond, daardoor vormen oneffenheden in de ondergrond geen probleem op.


T&V4

2015-09-09 19.09.45

22062011219

T&V5
  Keijzers Partytentenverhuur
Notenkrakerstraat 20
5451 VN MILL
  T: 0485 - 45 49 07
E: info@keijzerspartytenten.nl
  Facebook:
Keijzers Partytentenverhuur
Pinterest:
Keijzers Partytentenverhuur